Aggód 14 hetes kismama

Jó napot kivánok! Én egy 14 hetes kismama vagyok. A orvosom gyulladást állapitot meg nálam a hüvelyben ami sötét sárga folyásal jár! Erre Klimicin300mg _os gyogyszert írt fel! Kérdésem  hogy ez a gyogyszer nem e árt ez a babának? És Kilion D 100!   Nagyon agodok, mert félek hogy azal árok ha szedem vagy ha nem szedenm  a gyogyszert! El vagyok keseredvel nagyon féltem a babát! Válaszát köszönöm,.Egy agodo kismama!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszerszedés témában

Kedves Hölgyem!

Nyugodtan használja a gyógyszereket, nem okoz a babának károsodást. A felmérések szerint átjut a méhlepényen át a magzatba, de nem okoz fejlődési rendellenességet.

 

Kérdés: 2010. március 08., 08:31; Megválaszolva: 2010. március 08., 08:31
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhes lennék?
korai terhesség
Terhesség duphalac belsőleges oldat
Enyhe sárga barna pöttyös folyás...
Aggódnom kellene e?