• Veszélyeztetett terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Nem szerettem volna megtartani babámat, de már betöltöttem a 3. hónapot. elmentem a pszichiátriára lefizettem az orvost h állítson ki egy papírt h nem tarthatom meg a terhességet. Visszavittem az orvoshoz és mondták h meg kell szülnöm. befeküdtem egy hétfői napon, este felhelyezték a lamináriát másnap reggel 7-kor vittek a szülőszobára oxitocinos infúzióból kaptam 3 adagot és nem indult be a szülés. Akkor este megint felhelyezték a lamináriát és iszonyatos görcseim voltak. A végén meggondoltam magam, megtartom a babámat:) Azt mondták nyitott maradt a méhszájam. Azt mondták h semmi bajom nem lehet, de én mégis félek. Mire számítsak? Mert egyértelmű-abszolút semmi-választ nem kaptam semmire. Kérem segítsen nekem.

        WEBBeteg szakértő válasza a méhszáj témában

        Kedves Hölgyem!

        A nyitott méhszáj miatt megnő a felszálló fertőzések kockázata, ez biztos. Bármilyen hüvelyfertőzésre utaló panasz esetén mielőbb orvoshoz kell fordulnia, hogy megfelelően kezeljék. Ha már így döntött, akkor nagyon vigyázzon magára, sokat pihenjen, és szükség esetén magnéziumot is szedni lehet, ha görcsölne.

        Azt nem tudom, mennyire nyitott a méhszáj, így azt sem tudom, milyen eséllyel indul.

         


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-09 20:58:54; Megválaszolva: 2010. március 09., 20:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: