• Hőemelkedés, láz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!
         
        35 éves vagyok, nagy örömömre február 10-én a terhességi teszt terhességet mutatott, aminek az óta több jele is van. Sajnos csak jövő hétre jelentkeztem be orvosi vizsgálatra.
         
        3 napja és ma is icipici vérzést tapasztaltam, éppen csak a papíron mutatkozott. Nem fáj semmim, csak időnként émelygek. Most felment a testhőmérsékletem 37, 6 fokra.
         
        Nagyon szeretném ezt a babát. Kérem, hogy írja meg, van valami azonnali teendőm?
         
        Nagyon várom gyors válaszát:
         
        Kati

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kati!

        A teendő a nőgyógyász mielőbbi felkeresése, ne várja meg az előjegyzést. Addig szigorú pihenés javasolt. A terhességi jelek közé tartozik az enyhébb (37, 2-37, 5) hőemelkedés. A 38 és afölötti hő tekinthető kórosnak, okát haladéktalanul fel kell deríteni és kezelni!


        Kérdés: 2010-03-07 11:37:26; Megválaszolva: 2010. március 07., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.