• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nö/Úr!

        26 éves anyuka vagyok. Még az idén ujra szeretnék teherbe esni.Jelenleg propranololt szedek az orvosom konkrétan nem mondta mire, de ekg vizsgálat után irta fel. Migrénre pedig citalopedet szedek.azt szeretném kédezni ha most abbahagyom a citaloped szedését akkor vállalhatnék augusztus körül ujabb babát? A propranololt menniyre muszály elhagyni a háziorvosom azt mondta azt is jo lenne, de jobban érzem magam ha szedem.Sajnos tulsulyos vagyok ha fogynék akkor talán könyebben eltudnám hagyni a propranololt.Válaszát elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszerszedés témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos a citaloped nevű gyógyszert nem ismerem, és nem is találtam információt róla. A propanololt akkor haggya el, ha a háziorvosa is egyetért. Amikor már babát szeretne, akkor ismét térjenek vissza erre a kérdésre. Nyárig még sok idő van, ha a fogyás megoldást jelent, akkor hajrá.

         


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-04 20:15:59; Megválaszolva: 2010. március 04., 20:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: