• APC Resisztencia pozitiv lettem!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretnék fordulok önhöz szeretnék vállalni második babát. Minden vérvétel minden jó eredményem. Csak két APC rezisztencia pozitív lett és vérsejtsülyesdés 4mn. Aggódom és nem értem mit jelent véralvadás! Veszélyes e terhes alatt? Nem vagyok semmiféle betegségem. Most kezdek szedni fermion 800 t. Nem lehet gyógyítani a véralvadást? Ez betegség véralvadás? Öreg felé valami rájön trombózis? És lehet gyógyítani? Előre is köszönöm Nati

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, trombózis témában

        Kedves Nati!

        Nem tudom, pontosan milyen eredményt kapott, de mindenképpen hematológusnak kellene látnia a leletet, mert előfordulhat, hogy a terhesség alatt, és azt követő 6 hétben injekciós kezelésre lesz szüksége. Ne aggódjon, megfelelő ellenőrzéssel nem lesz semmi baj.

         


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-03-02 12:16:53; Megválaszolva: 2010. március 02., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: