Terhesség?

Kedves Doktornő!

Tegnap este együtt voltam a barátommal, és védekeztünk óvszerrel.Kb fél óra elteltével viszont óvszer nélkül, de nem volt magömlése.Pár napon belül meg kell jönnie a mensesemnek, ha nem, akkor utalhat terhességre? Elképzelhető, hogy az első együttlét során, miután levette az óvszert, maradt sperma a hímvesszőjén? Esetleg így bejuthatott a hüvelyembe? Terhességi tesztet hány nappal az együttlét után érdemes csinálni? Fontos lenne, miélőbbi válaszát várva:

Juli

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

Kedves Juli!

Igen, elképzelhető, hogy jutott be spermium az ön hüvelyébe. Ha a menses késik, akkor már léteznek olyan terhességi tesztek, melyek a menses esedékessége napján megbízhatóan kimutatják a terhességet. erről érdeklődjön a ptikában.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. március 01., 09:23; Megválaszolva: 2010. március 01., 09:23
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhes lennék?
korai terhesség
Terhesség duphalac belsőleges oldat
Enyhe sárga barna pöttyös folyás...
Aggódnom kellene e?