• Allergiakezelés terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Kisbabát szeretnénk, ezért abbahagytam az Aerius allergia gyógyszert. Házipor allergiám van. Mostanában elég sokszor nappal nehezen kapok levegőt, tehát fulladok. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez nem árt-e majd a babának illetve mit lehet iylen esetekben terhesség alatt szedni. Sópipám is van és Medinosse fényterápiás allergia készülék. Ezeknek nincsen káros hatása a magzatra? Mit tanácsol a fulladás megyzöntetésére? Arra is gondoltunk, hogy vennénk légtisztítót, ami a poratkákat kiszűri a levegőből. Köszönettel: Mónika

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, asthma témában

        Kedves Mónika!

        A sópipát is, és a fényterápiás készüléket is bátran használhatja. Ha ez nem elég, akkor el kell mennie az allergológusához, mert bizony terhesség alatt is lehet gyógyszert használni az asthmára, csak a megfelelő készítményt fogják kiválasztani. Ez persze függ attól is, hogy milyen állapotban van éppen.

        Az otthon tisztasága nagyon sokat segíthet, egyrészt a légtisztító lehet jó, másrészt vannak speciális porszívók, amivel minden textilfelületet, de még matracot is tudnak porszívózni, nézzenek szét, biztosan találnak megfelelőt.

         


        Kérdés: 2010-03-01 18:18:16; Megválaszolva: 2010. március 01., 18:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: