• Nőgyóyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Teszt pozitiv  két hétig véreztem már nem  létezik hogy terhes vagyok még  vagy azért véreztem mert el vetéltem.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        A pozitív teszt és a 2 hetes vérzés miatt a nőgyógyászati vizsgálat mindenképp indokolt, nemcsak a vetélés jele lehet a vérzés. Mielőbb keresse fel nőgyógyászát.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-27 21:20:03; Megválaszolva: 2010. február 27., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés