• Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Akor ez azt jelenti hogy lehet hogy még  lehet hogy terhes vagyok? Anak elenére hogy két hétig vérestem és most már nem.

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha már nem vérzik, akkor sajnos nem valószínű, hogy még terhes lenne, de mivel a teszt pozitív volt, ennyi információból nem lehet tudni, hogy a méhe pl. teljesen üres-e. Egy ellenőrzésre menjen el, hogy szükség esetén UH-al ellenőrizzék.

         


        Kérdés: 2010-02-28 20:38:48; Megválaszolva: 2010. február 28., 20:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: