• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/Doktor úr!

        Öt napot késett a menszeszem és e teszt szerint terhes vagyok, azt szeretném kérdezni, hogy nem baj az, hogy a mellfeszülésen kivül semmit nem érzek...nincs hányingerem, jo az étvágyam...38éves vagyok és nagyon szeretnénk ezt a babát! Mikor menjek orvoshoz? Köszönettel  Enikő

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, vizsgálat témában

        Kedves Enikő!

        Örüljön neki, hogy nincs panasza. Persze még lehet, talán mostanra már hányingere is van. De ami fontos, hogy a terhesség nem betegség, és nem kell, hogy panaszokat okozzon. Orvoshoz kb. 2 hetes menseskimaradást követően érdemes mennie, ilyenkor már nagyobb valószínűséggel látszik a szívműködés is, tehát lassan be lehet jelentkezie. Gratulálok, vigyázzon magára!
        Szedjen terhesvitamint, ha még nem kezdte volna el.

         


        Kérdés: 2010-02-27 13:50:49; Megválaszolva: 2010. február 27., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: