• Aggodalmam

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő/Dr.Úr!

        Egy hete derült ki, hogy állapotos vagyok! Utolsó menstruációm 2010.január 6.-n kezdődött, így a számítások alapján elméletileg 2010.január 14.-19.-e között estem teherbe! Viszont tüdőgyulladás gyanúja miatt 2010.január 12.-n mellkasröntgenen kellett megjelenjek, nőgyógyászati rákszűrésen 2010.január 13.-n vettem részt!

        Érdeklődni szeretnék, hogy a két orvosi vizsgálat miatt lehet-e károsodás a magzatban (embrióban), és a további fejlődésében lehetnek-e problémák?

         

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, rtg témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne aggódon, szinte biztos, hogy semmi baj sem történt, mert még nem is volt terhes. De egy ilyen pici terhességnél, ha károsodás érte volna a néhány sejtből álló terhességet, akkor a minden vagy semmi elv alapján nem maradt volna meg a terhesség.

         


        Kérdés: 2010-02-23 21:56:54; Megválaszolva: 2010. február 23., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: