• Terhességgel kapcsolatos sürgős kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt drnö-drur!

         a barátnöm jelenleg 14hetes terhes és az a baj hogy sajnos kleptomániás. a kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy okozhat e valamilyen fejlödési problémát a babára nézve az e miatt fellépö tünetek valamelyike-ingerültség, gyors szivdobogás érzés, idegesség, stressz stb. köszönöm gyors válaszát péter

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Péter!

        Nem pánik-szindrómára gondolt? A kleptománia teljesen más.

        A pszichés betegségek által okozott tünetek általában nem okoznak azavrt a testi működésben, így a terhesség is érintetlen marad, azonban a panaszok nagyon megnehezíthetik a kismama életét, így javasolt lenne egy relaxációs technika elsajátítása pszichológus segítségével, akkor sokkal könnyebb lesz.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-22 10:14:44; Megválaszolva: 2010. február 22., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: