• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr no. Mar nagyon regota szerettunk volna gyereket, mar le is mondtunk rola es egy hete rontgen kellet kesziteni a vallamrol mert megrandult. Nem is gondolva arra hogys terhes is lehetek, de most ugy negy napja kesett a menstruaciom es a teszt pozitiv lett. Nagyon felek a rongen miatt.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, rtg témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem kapott ólomkötényt a kismedencére? Mindig kérni kell, pontosan emiatt, mert sosem lehet tudni, hogy mikor lesz terhes.

        Olyan kicsi a terhesség, hogy ha nagyobb károsodás érte volna, akkor valószínűleg nem maradt volna meg, ne aggódjon, remélhetőleg nem lesz gond, de genetikai tanácsadást keressen fel mindenképpen, hogy megfelelően ellenőrizzék a terhességet.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-20 21:39:08; Megválaszolva: 2010. február 20., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: