• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Egy olyan kérdésem lenne h  2010 január közepe fele megállapították a terhességem 4.-5 hét körüli. Azt mondta az orvos h ez nem a decemberi terhességem.Viszont én szedtem a sotret nevű gyógyszert a pattanásaimra 2008 ban úgy kb 1 évet, v lehet h kicsit kevesebb, és 2009 nov szedtem 2 hónapot kb, október v novemberben hagytam abba vége pontosan nem tudom, és azt szeretném kérdezni h lehet e valami baja a picinek? A háziorvosom azt mondtam h 3 hónapig nem lehetek terhes. Mennyi idő alatt ürül ki a gyógyszer? Kérem segítsen.És azt észre veszik e az orvosok h ha valami probléma van ezáltal? Azt hallottam h elég a baba bőre.Remélem h már kiürült a szervezetemből és nem lessz semmi gond..Egy kétségbe esett fiatal kismama.... Kérem írjon.Válaszát előre is köszönöm.! További szép napot!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszerszedés témában

        Kedves Kismama!

        Midnenképpen javaslom egy genetikai tanácsadás felkeresését, mert lehet, hogy fokozottabban kell a terhességet ellenőrizni. Kicsit a határon volt a hónapokkal, de a remélhetőleg nem okozott kárt a terhességben a gyógyszer.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-02-20 21:36:39; Megválaszolva: 2010. február 20., 21:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: