• Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        KedvesFarkas Ágnes Doktornő!

        Nem tudom emlékszik-e Rám, pecsételő vérzéssel fordultam Önhöz, javasolt tesztet ami pozitív lett. Aggódtam, -aggódom- lehet e probléma!

        Készült akkor UH. vizsgálat, és azt mondta a Főorvos Urunk, 6 hetes terhes vagyok ( most töltöttem a 8. )Azt mondta ketten voltak, az egyik elment, azért volt a vérzés. Nem tudom?! 2 hét  Szigorú fekvést javasolt, be is tartottam, a vérzés teljesen megszünt úgymond a 22. napon. Azóta nincs probléma, várom a 12 hetes UH vizsgálatot akkor remélem minden kiderül.

        Nagyon szépen köszönöm a válaszait, többet tudtam meg Öntől, e-mailen keresztül, mint itt a lakóhelyemen az Orvosoktól.( mindegyik mást mondott)

        Köszönöm, és minden további jót: Zsuzsa

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Zsuzsa!

        Nagyon örülök, hogy segíthettem, írjon bátran, ha ismét segítsére lenne szüksége.

        A lényeg, hogy valóban gyakran fordul elő, hogy a terhesség, amíg még pici ikerterhességnek indul, majd az egyik párészrevétlenül felszívódik, ez lehet pecsételés is, de az egyszerű beágyazódás is okozhat néhány napos pecsételést. Mivel megszűnt a vérzés, próbáljon meg nem aggodalmaskodni, remélhetőleg minden rendben lesz. A szigorú fekvést betartotta, bár már nem kötelező, de azért pihenjen sokat, ne erőltesse meg magát. Minden jót, írjon, ha megvolt az UH is.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-20 14:04:10; Megválaszolva: 2010. február 20., 14:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés