Terherbeesés

Kedves Weborvos! Szeretnénk majd kisbabát a jövőben, s azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő kell a szervezetnek, hogy kiürüljön a fogamzásgátló belőle? (mert még azt szedem) Illetve, hogy milyen módon lehet növelni a teherbeesés esélyét? S hallottam olyanról, hogy úgy lehet különböző nemű gyermeket szülni, hogy meg kell nézni, h a hüvely savas vagy lúgos. Ez lehetséges? Ha igen, akkor ezt hogy lehet elérni, hogy a hüvely mikor savas mikor lúgos? Elnézést ha ez ostoba kérdés volt, de hallottam ilyet rádióban, s érdekelne, hogy ez lehetséges e-? Amennyiben nem, van olyan módszer, hogy a baba nemét befolyásolhatja? Köszönettel

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Amikor a gyógyszert abbahagyja, akkor egy-két hónapot lehet várni, és utána lehet bátran próbálkozni. A gyermek nemét nem lehet befolyásolni, egyébként normálisan a hüvelyben mindig savas a pH.

 

Kérdés: 2010. február 18., 20:32; Megválaszolva: 2010. február 18., 20:32
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Előfordulhat, hogy...
Kedves doktor úr! Most kezdtem el fogamzásgátlót (Roxanelle) szedni. Ha menstruáció első napját szedem be, rögtön védett vagyok, ha a 2-5....
teherbe eshetek
Tisztelt dr úr. Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy ezekkel az eredményekkel teherbe eshetek? Azzal kezdeném 2011.02.11-én abortuszom...
Fogamzásgátló után rögtön terhes...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Szept. 24.-én menstruáltam utoljára, amikor a fogigátlót is abbahagytam. Már a 39. napon tartok és azóta sem jött meg....
Mikor?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Tanácsot szeretnék kérni. 8 év mercilon szedése után, aug 21én fogyott el a 21 tabi, és ugydöntöttem hogy babát...
Vetélés,missed ab