• Terherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Weborvos! Szeretnénk majd kisbabát a jövőben, s azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő kell a szervezetnek, hogy kiürüljön a fogamzásgátló belőle? ( mert még azt szedem) Illetve, hogy milyen módon lehet növelni a teherbeesés esélyét? S hallottam olyanról, hogy úgy lehet különböző nemű gyermeket szülni, hogy meg kell nézni, h a hüvely savas vagy lúgos. Ez lehetséges? Ha igen, akkor ezt hogy lehet elérni, hogy a hüvely mikor savas mikor lúgos? Elnézést ha ez ostoba kérdés volt, de hallottam ilyet rádióban, s érdekelne, hogy ez lehetséges e-? Amennyiben nem, van olyan módszer, hogy a baba nemét befolyásolhatja? Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Amikor a gyógyszert abbahagyja, akkor egy-két hónapot lehet várni, és utána lehet bátran próbálkozni. A gyermek nemét nem lehet befolyásolni, egyébként normálisan a hüvelyben mindig savas a pH.

         


        Kérdés: 2010-02-18 20:32:10; Megválaszolva: 2010. február 18., 20:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: