• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.Farkas Agnes! Barbara vagyok ismet es aki a rendszertelen menstruaciorol es alhasi gorcsokrol irt, Angliabol! Koszonom a levelet, azt hiszem mar megvan a valasz a kerdesemre.Csinaltunk egy harmadik terhessegi tesztet is a ket negativ utan, az uzemorvos javaslatara es pozitiv lett, a gorcseim felerosodtek, de kb 2 napja elmultak, ket hetig nem tudtam aludni, jarni vagy ulni a gorcsok miatt, de most lecsndesestek. Most 6 hetes terhes vagyok es az elso ultarahangos vizsgalaton meg nem de a masodikon mar lathato volt terhesseg a mehben, de talaltak a mehen kivul egy folyadekkal teli reszt es talagattak vajon mi lehet.jovoheten kell visszamennem a 7 hetes ultrahangra es akkor kiderul mi az mert meg tul korai volt megallapitani 5 hetesen.a dokik talagattak hogy mehen kivuli es beluli terhesseg is egyidoben, ami nagyon ritkan de elofordul.szoval itt tartunk most es jovoheten minden kiderul, akkor meg irok, hogy mi volt, de ha van barmilyen otlete mi lehet akkor szivesen fogadom. Udvozlettel Barbara

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi ultrahang témában

        Kedves Barbara!

        Az örömmel hallom, hogy valószínű a terhesség, de sajnos nem tudom, pontosan hol is találtak folyadékkal telt tömlőt, de valószínűleg a petevezetőn, ezért gondolnak méhen kívüli terhességre is. Ha a méhen belüli terhességben szívműködést láttak, akkor annak külön örülni kell. A másik akár egy ciszta is lehet, remélem minden rendben lesz, és eltűnik a mostani vizsgálatra. Írjon majd, hogy mit találtak. Ha ismét görcsölne, a Magnézium segíthet, kérdezzen rá a kezelőorvosánál.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-17 18:13:25; Megválaszolva: 2010. február 17., 18:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: