• Balfelőli fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A balfelemen szuros fajdalmat erzek es szekrekedesem is van.En most 5 honapos terhes vagyok mit tegyek? A nogyogyaszom azt mondta hogy a kisbabam nyomja a vesemet fajdalom csillapitot irt fel, szeretnem az on velemenyet is kikerni.Koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        A balfelén hol? A hasán, fent, lent, középen, a hátán, a fenekén, vagy hol? Elég nagy terület van a bal oldalon, ami mind fájhat, és mindnek más oka lehet.

        Nem írja, történt-e vizsgálat, ha igen, milyen eredmények lettek.

        Ami nagyon fontos, hogy ha a méhe fáj, akkor további vizsgálatok kellene, ha vizelési panasz is van, akkor lehet, hogy antibiotikumos kezelésre is szükség van, sőt, ha arra gondolunk, hogy a veséből ered a fájdalom, akkor ki kell zárni a fertőzést vizeletvizsgálattal, és UH-al ellenőrizni kell, hogy nincs-e vesetágulat. Nem tudom azt sem, hogy milyen gyógyszert kapott, így nem nincs ötletem, hogyan tudnék még segíteni. Írjon részletesebben, hátha találunk mást is.

         


        Kérdés: 2010-02-12 21:38:37; Megválaszolva: 2010. február 12., 21:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.