• Természetes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő! Az lenne a kérdésem, hogy mitől fájhat a hasam alja végig, ha felállok akár állásból, akár ülésből, és hogy mitől szúrhat 1 ponton a jobb oldalon egészen lent a hasam alján(az sokszor fekvés közben is szúr)? Én írtam a múltkor, hogy bakteriális húgyúti fertőzésem van és szedem rá a semicillin 500 mg-ot 4*1- esével. Az az 1 ponton szúrás lehet a fertőzéstől? A legutóbbi leletemen ez áll: Grav.ut.fundusa K/1. Norm. alaptónus. C2000 Szívhangok 140/min-140/min Dg. Ab.imm s 22 gemini Th. fekvés, pihenés, Magne b6 Mitől lehet az az alhasi fájdalom? A medencék tágulásának tudható be, vagyis normális dolog? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        Vagy a fertőzés miatt volt a szúró fájdalom, vagy valóban a terhesség miatti ízületi lazulás okozza a panaszt. Viszont mindenképpen jó lenne egy ellenőrzés, hogy a folyamatosan alhasi fájdalom esetleg nem-e okozza a méhszáj tágulását. Nem tudom, mennyi magnéziumot szed, mert előfordulhat, hogy többet kellene. Emellett a fekvést, pihenést valóban szigorúan be kell tartania, erre nincs kifogás.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-10 18:09:52; Megválaszolva: 2010. február 10., 18:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: