• Tisztelt Webdoktor!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Érdeklőpdni szeretnék: Terhesség esetén lehet e repülővel utazni?

        5-6 hetes terhesen lehet e kb 2 órás repülőútra vállalkozni? ugyannakkor  a terheség tobábbi szakaszaiban lehet e?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, repülés témában

        Kedves Hölgyem!

        A repülőn utazás során figyelni kell a trombózis kialakulásának megelőzésre, hiszen a terhesség megnöveli annak a kockázatát, ezt fontos tudni. A másik, hogy terhesség során nem tilos a repülés, de a késői szakaszokban, amikor egy kismama szülés közelében van, több légitársaság nem engedélyezi az utazást, mert nem tudják biztosítani egy esetelegesen beinduló szülés megfelelő körülményeit.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-10 08:59:06; Megválaszolva: 2010. február 10., 08:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: