• Pánikbetegség terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        21 éves vagyok és 35 hetes terhes. Decemberben kiderült egy családi gond, amin nagyon felidegesítettem magam, pánikrohamom volt (izzadás, szapora szívverés, nyugtalanság, légszomj, haláltól való félelem, szédülés és hasmenés). Sikerült lenyugtatnom magamat relaxációval (levegővételek belégzés-kilégzés). Azóta nem is jelentkezett, de viszont ma újra előjött ugyan ez. Nem tartott sokáig, de sajnos hasmenés is kísérte a dolgot. Kérdésem az lenne, hogy a harmadik trimeszterben árthat-e a babámnak ez a változás? A vérnyomásom nem megy 130 fölé és a pulzusom is 100 marad. Egyszerűen nem is tudom mi válthatta ki, hiszen már minden gondunk megoldódott. Egyre többet aggódom a babám miatt és szerintem ez válthatta ki. Mit javasol? Ez már jelentkezni fog, vagy leküzdhető gyógyszeres segítség nélkül? Még orvosnál nem jártam-e miatt. Remélem a kisbabámnak nem lesz baja. Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne izguljon, a babának etől semmi baja sem lesz, és a jövőben is jó esély van arra, hogy gyógyszer nélkül megtanulja kontrollálni a rohamot. A legjobb lenne, ha egy pszichológus segítségét kérné, és megtanulna egy relaxációs technikát, amivel szépen leküzdheti a rohamokat.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 21:15:37; Megválaszolva: 2010. február 09., 21:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés