• Vérkép elemzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Hölgy!

         

        31 hetes várandós kismama vagyok, és a nőgyógyászommal nem vagyok megelégedve, soha sem válaszol a kérdéseimre mindig azt mondja túlságosan aggodalmaskodom, de úgy érzem tudnom kell a z eredményeimről.

        A cukorterhelés eredményekor 3 csillaggal jelölt adatot találtam.

        Fehérvérsejtszám 11.20 G/l

        neutropfyl gran.  7.2 G/l

        haemotocrit  35.6

        Mit tanácsol, hogyan állhatnának helyre ezek az adatok? Félek, hogy ha nem figyel oda ezekre az értékekre, akkor még rosszabbak is lehetnek, csak az a gond hogy nem tudom mire vigyázzak, vagy mit tegyek a jobb eredményekért.

         

        Előre is hálás köszönettetl.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Azért nem figyel oda ezekre az értékekre az orvosa, mert teljesen rendben vannak. Fontos tudni, hogy terhesség alatt vannak olyan normális változások, melyek a laborértékekben is megjelennek. Az összes értéket lehet csak együtt értékelni, abból látszódna, ha lenne benne olyan eltérés, ami kórosat jelezhet. Ne aggódjon, nem kell aggódnia a fenti lelet miatt, normális változásokról van szó.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Kovács István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 13:54:40; Megválaszolva: 2010. február 09., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: