• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webbeteg!

        38 éves kétgyermekes anyuka vagyok. Elég súlyos scheuermann szindrómám van és a méhfalamon extrém visszerességet állapítottak meg a második gyermekem 4300g születése után.

        Kérdésem az lenne vállalható-e még terhesség és a szülés mely módja ajánlható.

        Nagyon hosszú és nehéz volt mindkettő szülésem( így félek is tőle), kétszarvú méhem miatt.

        Anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Azt gondolom, vállalhat még terhességet, de ha hasonlóan nagy magzat várható majd, javasolt lenne császármetszéssel szülnie. Ezt mind nőgyógyászával, mind ideggyógyászával egyeztetnie kell majd.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-02-11 21:31:05; Megválaszolva: 2010. február 11., 21:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: