• Terhesen hüvelygombára használt krémmel árthatok a babának?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Felkerestem orvosomat a 20. hétben hüvely környéki égéssel és viszketéssel. Írt fel egy krémet: Candibene-ratiopharm 1% krém. 3 napja használom sajna semmi javulás sőtt még talán rosszabb mint volt! Ez is aggaszt de a másik hogy rá van írva, hogy a terhesség első 12 hetében nem javallott! Akkor a 20. hétben sem javalott vagy nem jól értelmezem? Miért nem olyat írt fel ami biztonsággal alkalmazható bármikor pl:canesten.Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha egy gyógyszer a terhesség első 12 hetében nem javasolt, az szó szerint ezt jelenti. Ezt köveően már bártan lehet használni, ne aggódjon. A hüvelyfertőzést  pedig kezelni kell, ha ettől nem gyógyult meg, akkor menjen vissza, és kapni fog másik gyógyszert.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-08 20:59:55; Megválaszolva: 2010. február 08., 20:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: