• Duzzadt nyirokcsomó és vetélés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Farkas Ágnes doktornő! a kora terhességem alatt meg voltam fázva, nem volt magas lázam, úgyhogy nem szedtem gyógyszert rá. viszont a nyaki nyirokcsomóim eléggé meg voltak duzzadva. sajnos elvetéltem, vajon ez a duzzadás közrejátszhatott? azóta is néha érzékenynek érzem a nyirokcsomóimat illetve a manduláimat, mintha még kissé gyulladásban lennének. ettől még lehet próbálkozni újra a babával? a 3 hónap türelmi idő már lejárt. köszönöm előre is válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom, mi okozta a fertőzést, ritkán okozhat vetélést egy-egy vírusos, vagy bakteriális betegség. Azért egy fül-orr-gégészeti vizsgálatra érdemes lenne elmennie, hogy lássák, nincs-e egy folyamatban lévő fertőzése, mielőtt ismét próbálkoznak, bár nem valószínű az összefüggés, de sose lehet tudni.

         


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-02-07 21:53:37; Megválaszolva: 2010. február 07., 21:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: