• Van még esélyem egy babára?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        39 éves vagyok, férjem 47 éves és szeretnénk még egy babát, de nem tudom bele merjünk-e vágni még egyszer. 2004-ben volt egy spontán vetélésem, 2005-ben missed ab.-om, 2006-ban egészséges kislányt szültem, 2009-ben el kellett venni egy babát, mert a 12. héten kiderült, hogy hydrops-os, most januárban pedig ismét egy missed-ab.-om volt. Lehet véletlen, hogy ennyi minden történt velem vagy valami genetikai okra lehet esetleg visszavezethető? Merjek-e újra próbálkozni ilyen előzményekkel és ennyi idősen? Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Persze, mindenképpen van esélyük egészséges babára, hiszen alig néhány éve is született egészséges babája. Viszont a sok problémás terhesség miatt mielőbb javasolnék alapos kivizsgálást. Meddőségi szakrendelést keressen fel a vetélések miatt innen irányítják majd a kivizsgálást, hogy a lehető legtöbb esélyt megkapják a következő sikeres terhességre.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Kovács István

        Kérdés: 2010-01-31 00:15:36; Megválaszolva: 2010. január 31., 00:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr /Doktornő! Körülbelül 4 hetes terhesen kaptam fogászati érzéstelenítést a fogtömésem miatt, viszont akkor még nem tudtam, hogy várandós vagyok. Ez okozhat problémát a későbbiekben? Köszönöm előre is a választ!
        3császármetszéses szülés után monochloralis ikerterhességet állapítottak meg nálam. Kérdésem az lenne, mennyire veszélyes ez a magzatokra nézve, mennyi az esélyük egy egészséges életre? Köszönöm!
        Tisztelt Doktorúr! Kérdésem az lenne mikor történhetett a fogantatás? Mennyire lehet biztosan kiszámolni? Az utolsó mentruáciom első napja május 9. volt. A nőgyógyászom 6 hét +1naposra becsülte a terhességem 06.29-én. Az uterus sag átm....
        Jónapot Kívánok A kérdésem az lenne hogy utoljára május 20-án menstruáltam. Végeztem a késés után 2 hettel is több terhességi tesztet mindegyik pozitív eredményt mutatott. Viszont most julius 2-án el kezdtem görcsölni picit és vérezni...
        Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr! Régóta próbálkoztunk összehozni a párommal egy kisbabát, azonban hosszú hónapok sikertelensége után már kezdtünk kételkedni a természetes úton történő fogantatásban. Az ovulációs tesztjeim rendre...
        Tisztelt Doktor Úr! 32 hetes kismama vagyok. Felpuhult méhszáj, C:2100 miatt nőgyógyászom 4x1 Cordaflexet javasolt, az ambuláns lapon rajta van, azonban receptet elfelejtett adni, úgy láttam pedig, hogy vénykoteles. Háziorvosommal fogom ezért...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció