• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hogyan lehetséges terheség alatti vérzés?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Sokféleképpen. Vérezhet a méhszáj. Vérezhet a terhességi zsák alatt lévő vérömleny (haematoma). Lehet vérzés abból, hogy egyes méhnyálkahártya darabok leválnak még akkor is, ha terhesség ágyazódott be. Lehet sérülés miatt is vérzés.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-06-05 21:22:30; Megválaszolva: 2011. július 29., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Babavárás hétről hétre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés