Császármetszés után

császármetszés után 7 héttel még mindig van folyásom. Az normális?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza gyermekágyi vérzés témában

Kedves Hölgyem!

Ez akkor derül ki, ha elmegy a szülés utáni 6 hetes kontrollra, ahol ellenőrzik a folyás jellegét. Ilyenkor akár egy fertőzésről is lehet szó, de előfordulhat, hogy picit hosszabb a folyás ideje, és talán már el is múlt.

 

Kérdés: 2010. január 22., 18:05; Megválaszolva: 2010. január 22., 18:05
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás pecsételés
Terhesség van ok aggodalomra?
Magas fehérvérsejt
Ellenanyagszűrés
Tiszetelt Doktornő! Első trimeszteri ellenanyaszűrésem eredménye pozitív lett. Alábbi antigéneket mutatták ki: C-, E-, c+, e+, K- Vércsoportom...