A magas láz hatása a babára

tisztelt drnő!

terhességem tényleges 3.hetében (pont az elött 3héttel voltunk együtt a párommal, ezért tudom) influenzás lettem, 39.3volt a lázam.ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, okozhatott a láz fejlődési rendellenességet? mit tanácsol milyen vizsgálatokat végeztessek el? egyébként 32 éves vagyok, korom miatt nem kell genetikai vizsgálatot végezni, ez lenne a második kérdésem.? köszönöm szives válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza influenza témában

Kedves Hölgyem!

Amennyiben a 3. terhességi héten károsodna a terhesség, akkor valószínűleg vetélés lett volna a vége a mindent vagy semmit törvény értelmében. Szerintem ne izguljon emiatt, az influenzavírus nem szokott fejlődési rendellenességet okozni.

 

Kérdés: 2009. december 21., 12:17; Megválaszolva: 2009. december 21., 12:17
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Influenza, első trimeszter
Tisztelt Doktor Úr! Feleségem a terhessége betöltött 9.hetében jár. Azt olvastam, az influenza egyre több embert betegít meg. Úgy tudom, maga az...
Terhesen influenzásan
Tisztelt Doktor Úr! 20hetes kismama vagyok és sajnos sikerült összeszednem az infulenza vírust hétfőn este kezdődött gyengeséggel és...
Toxoplasma eredmény
Tisztelt Doktor Úr/ Nő! 14 hetes terhes vagyok. 2 hete átestem egy köhögős, orrfolyós betegségen. Majd 1 hétre rá elmentem vérvételre....
2. Babát szeretnénk
Kedves Doktornő! Most 10, 5 hónapos a kisfiam és szeretnénk neki testvért. Már csak este elalvas előtt cicizik és éjszaka amikor felkel, de közbe...
Vízhajtás terhesség idején