Elhamarkodott döntést hoztam

Tisztelt Doktornő/Úr!

Történetem kicsit kacifántos, és nagyon friss. Ma pontossan egy hete szültem császárral.35 éves vagyok. Műtét elött közöltem az orvossal hogy kössék le a petevezetékemet, mivel ez volt a harmadik terhességem. Akkor úgy gondoltam okos döntés lesz. A baba sajnos allig a 25-ik hét elött született, burokrepedés miatt. Akkor fel sem fogtam hogy bármi előfordulhat.Sajnos a kislányom nemsokkal születése után meghalt. Most egy héttel később, rettenetessen megbántam a döntésemet.Tudni szeretném hogy ezt vissza lehetne e fordítani, ha esetleg nagyon rövid időn belül kérném az orvosomat? Az sem érdekelne ha pár napon belül újra megműtenének, ha ez segíthetne.Kérem mielöbb válaszoljon, tudni szeretném mik lennének az esélyek, és hogy egyáltalán lehet e ilyet kérni? Az sem érdekel hogy mindenki hülyének nézne, a fájdalom amit most érzek sokkal rosszabb.Gyors válaszát tisztelettel megköszönném.

egy édesanya

 

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza meddővé tétel témában

Kedves Édesanya!

Nagyon sajnálom ami magával történt, de nincs értelme a lekötés feloldásának, mert általában úgy kötik le a petevezetéket, hogy ki is vágnak belőle darabot. Azt meg újra egyeztetni nem lehet, nincs is sok értelme. Persze ettől még akár kétszáz gyereket is szülhet, de csak lombik programmal, mivel ott kikerülik a petevezetékét. Sajnos csak ez a lehetősége maradt, de persze ez a lehetőség még korlátlan.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Kérdés: 2009. október 31., 00:10; Megválaszolva: 2009. október 31., 00:10
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Vízhajtás terhesség idején
Ikerterhesség
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív
Belső méhszájon tölcsérjel