NST-CTG

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Én azzal a kérdéssel fordulok Magukhoz, hogy 39hetes+2napos kismama vagyok! Voltam Nst-n és az fájásokat mutatott, de én nem éreztem. A doktor Úr haza engedett.Fokozatosabban kellen-e figyelnem a fájásokat vagy ez még nem jelent semmi különöset, hogy a gép mutatta de én nem éreztem?

 

Üdvözlettel:

egy fiatal aggodó kismama

Dr. Molnár Anna válasza vajúdás témában

Kedves Aggódó kismama!

Az, hogy a gép jelez méhösszehúzódásokat, még nem jelenti azt, hogy valóban olyan fájások vannak, amik hatással vannak a méhszájra is. Vannak olyan kismamák, akiken nagyon könnyen lehet még a jósló fájásokat is regisztrálni. Ezen túl pedig nem mindegy, hogy mekkora és milyen gyakoriak voltak a fájások. Amikor megindul a szülés, érezni fogja, ritka az, hogy nem igazi fájásnak éli meg a kismama a vajúdás alatt a méhösszehúzódásokat, nem hiába az a neve.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. október 21., 23:05; Megválaszolva: 2009. október 21., 23:05
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Vetélés,missed ab
Apaság kérdése
Legalon babatervezés
Terhesség alatti mióma
Terhesség alatti mióma
Kedves Doktor úr! Jelenleg 21. hetes terhes vagyok, még 2020-ban egy méhen kívüli terhesség után (azt mondták akkor, hogy valószínűleg a nagy...