Terhesség

Jó napot kivánok....23éves lány vagyok, és azt szeretném megkérdezni hogy a párommal kisbabát szeretnénk és a barátom apukája és annak testvére kétpetéjű ikrek.azt szeretném hogy fenn áll a valoszinűsége annak hogy nekünk is ikreink lehetnek.2éve pajzsmirigy tulműködésre szedem az orvosságot és tudni szeretném hogy ki lehet hordani ilyenkor egészséges kisbabát.ilyenkor több kezelést is igényelez.válaszát előre is köszönöm.....

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Hölgyem!

A családban több ikerpár esetén előfordulhat családi halmozódás is, így Önnek nagyobb valószínűséggel lesznek ikrek, mint másnak, de ez nem azt jelenti, hogy biztosan több baba lesz.

A pajzsmirigytúlműködést ellenőrizni kell, javaslom a leleteivel menjen vissza pajzsmirigy-szakrendelésre, hogy ellenőrizzék, kell-e kezelés, vagy már nem. Több betegség is van, ami túlműködést okozhat, így csak a leletek ismeretében tudja az endokrinológus megítélni, hogy van-e teendő.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 30., 15:45; Megválaszolva: 2009. július 30., 15:45
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhességgel kapcsolatban
Vetélés,missed ab
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés