Hüvelyi fertőzés

Tisztelt Doktor Nő/Úr. 

Olyan kérdéssel fordulnék önhöz hogy 11 hetes terhes vagyok és hüvelyi fertőzésem van szedtem rá Clyont de már elfogyott beszedtem mind de nem segít.Csak addig van hatása amíg szedem. Az orosom egyenlőre nem szeretne tenni vele semmit mert helyi kezelést csak 12 hetes kor után lehet alkalmazni. nem lessz a babának ettől baja hogy várunk még egy hetet?

Válaszát előre is Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terehsség, hüvelyi fertőzés témában

Kedves 11 hetes!

A helyi kezeléstől nem lesz semmi baj sem a babának sem pedig magának. Én mindenképpen kikezeltetném a fertőzést, mivel az szerintem többet tud ártani, mint esetleg a gyógyszer ami benne van és potenciálisan esetleg felszívódik. Persze, hogy mit szedjen rá nem tudok semmit sem mondani, mivel nem tudom, hogy mi a baja.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László nőgyógyász
Kérdés: 2009. augusztus 03., 23:40; Megválaszolva: 2009. augusztus 03., 23:40
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Toxoplasma eredmény
Tisztelt Doktor Úr/ Nő! 14 hetes terhes vagyok. 2 hete átestem egy köhögős, orrfolyós betegségen. Majd 1 hétre rá elmentem vérvételre....
2. Babát szeretnénk
Kedves Doktornő! Most 10, 5 hónapos a kisfiam és szeretnénk neki testvért. Már csak este elalvas előtt cicizik és éjszaka amikor felkel, de közbe...
Vízhajtás terhesség idején
Ikerterhesség
Leletelemzés