• Barnás vérzés terhesség alatt - Mit jelenthet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Görcsökkel és hasi fájdalommal járó barna színű vérzésem van. Milyen veszélyek előjele lehet ez?

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzés témában

        A vérzésre terhesség alatt mindig fokozottan kell figyelni. A barnás váladékozás sokszor kevés mennyiségű vért jelent. A háttérben fertőzés, méhszáj-rendellenesség, vetélés, koraszülés, lepényleválás is állhat, de a terminusban, spontán meginduló szülés is járhat nyákos-véres váladékozással, ami a méhszáj tágulását jelezheti.

        Minden esetben vizsgálatot igényel, mert alapvető fontosságú eldönteni, honnan származik a vér. Különösen fontos mihamarabb orvoshoz fordulni, amennyiben hasi görcsökkel, hirtelen fellépő, erős fájdalommal társul a vérzés.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2009-07-23 12:49:34; Megválaszolva: 2009. július 23., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: