Gyermekvállalás klimaxban?

Tisztelt szakemberek! 53 éves vagyok. Van 2 egészséges, felnőtt lányom. A maga idejében könnyen estem teherbe és semmi különösebb problémám nem volt a terhességekkel. Koromnál fogva már több, mint 1 éve nem menstruálok. Szeretném megkérdezni, hogy létezik-e valamiféle eljárás, illetve kezelés, ami lehetővé tehetné, hogy újra teherbe essek, illetve egészséges gyermeket szüljek?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves 53 éves!

El kell mennie meddőségi centrumba és ott megnézik, hogy van-e életképes petesejtje. Mivel a legidősebb nő 53 éves volt, aki szült, így szerintem nagy reményeket ne fűzzön a terhességhez, mivel ennek az esélye szinte nulla. Azért a természetet ne próbáljuk kikerülni.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László
A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt.
Kérdés: 2009. július 28., 22:39; Megválaszolva: 2009. július 28., 22:39
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása