Teherbe esés

Tisztelt doktornő! A második férjemmelmár két éve tervezzük a babát, de sajnos ezidáig semmi.Nekem ugyan van már három gyermekem..neki nincs, de nekemmár kétszer is volt abortuszom és pont a gerincoszlopomon a hetedik csigolya rossz, Hol kezdjünk? van még esély?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza meddőség témában

Kedves Hölgyem!

Meddőségi szakrendelésre kell elmenniük együtt, ahol elkezdik Önt is kivizsgálni, de bizony nem lesz elkerülhető a párjának az andrológiai kivizsgálása sem, az első vizsgálatok között. Egy év sikertelenséget követően indokolt a kivizsgálás.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 24., 00:35; Megválaszolva: 2009. július 24., 00:35
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás pecsételés
Magas fehérvérsejt
Terhesség, trombocita
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?