Terhesség, aggodalom

Tisztelt Doktornő!

A minap már irtam Önnek amire meg is kaptam a választ.Röviden: 12-én amikor volt a peteérésem voltunk is együtt (előtte is, utána is) 26-ra nem várom. A kérdésem az lenne, hogy egy -két napja szurkálgat a jobb petefészkem környékén ez mitől lehet, estleg a beágyazódást érzem, vagy ez egészen más? Nem érzem, hogy máshol fájna, nem járok sürün wc-re max attól, hogy odafigyelek arra hogy sok folyadékot igyak (min: 2l) .Tényleg nem akarok feleslegesen aggódni, de nem tehetek róla nyugtalan vagyok (félek első sorban, attól, hogy ujra valami baj lesz, félek a méhen kivüli terhességtől is) Mit tanácsol? Ön szerint van tényleg félni valom!

Válaszát köszönöm.

Üdv: Dodyka

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Dodyka!

Szerintem próbáljon picit megnyugodni, a terhesség kialakulása során is lrezheti kisebb, szurkálás szerű alhasi fájdalmat. Amennyiben nem jön meg a menses, egy hét elteltével jelentkezzen be egy vizsgálatra, mert akkor már lehet, hogy látják a terhességet, így azt is, hogy méhen belül, vagy kívül van-e. Nem kell aggódnia.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 24., 00:25; Megválaszolva: 2009. július 24., 00:25
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom