Kerékpározás

Tisztelt Dr.Nő/Úr!

39 éves vagyok, 1 hete késik a mensesem, örülnénk, ha terhesség miatt. (1 neg. és 1 poz. teszt, orvoshoz még nem mentem) . A jövő hétre foglaltunk szállást a Balatonnál és szeretném megtudni, hogy (mivel sokat kerékpározunk) javasolja-e továbbra is ezt a fajta mozgást, vagy hagyjam abba? Első terhesség lenne + a korom miatt is aggódom. Tudom, hogy az 1.3 hónap rizikósabb. Fürödni azért ugye lehet a Balcsiban?:)

Köszönöm válaszát!

Tina

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Tina!

Amennyiben panaszok nincsenek, lehet biiklizni, de azért óvatosan, ne terhelje magát annyira, mint egyébként tenné. Ha hozzá van szokva ehhez a mozgáshoz, akkor nem lesz megerőltető, de ha nem, akkor inkább ne most kezdje el.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 23., 22:59; Megválaszolva: 2009. július 23., 22:59
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom