Ugye nem terhesség?

pár napja húgyúti fertőzésem volt, és most a bal petefészkem fáj nagyon (lágyékrész) .itt és a fülem mögött duzzanatokat tapasztaltam. A melleim nyomásra érzékenyek, elviekben 7végén kell, hogy megjöjjön a menstruációm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Kérdező!

Az Ön által leírtak inkább fertőzéses eredetűek, a terhességre nem jellemzőek.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 21., 22:34; Megválaszolva: 2009. július 21., 22:34
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Terhesség jelei