Clexane-terhesség alatt

2004 -BEN SZÜLÉST KÖVETŐEN TROMBÓZIST KAPTAM.ÚJRA BABÁT TERVEZÜNK, DE CSAK CLEXANE MELLETT LEHET VÉGIGCSINÁLNOM A TERHESSÉGET, LEGALÁBBIS AZT MONDTÁK AZ ANGIOLÓGIÁN! KÉRDÉSEM, HOGY NEM LESZ -E VALAMI BAJA  A  BABÁNAK, HA TERHESSÉGEM ALATT CLEXANE KEZELÉS ALATT ÁLLOK?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyógyszerszedés témában

Kedves Kérdező!

A Clexane a babára ártalmatlan, ne aggódjon.

 

Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

Kedves Clexane előtti!

Igen teljesen normális, mivel bármi más szájon át szedhető gyógyszer a babára nézve veszélyes lehet, de a Clexane meg ezen inj. készítmények nem okoznak semmi problémát a magzatnál. És sajnos szüksége van magának erre, mivel igen nagy az ismételt trombózis esélye.

Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt. Tovább a Fókuszban a Nő! oldalá

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 21., 19:03; Megválaszolva: 2009. július 21., 19:03
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom