Hőemelkedés - terhesség

34 éves vagyok, a közeljövőben tervezzük a gyermekvállalást.
2 és fél éve folyamatos hőemelkedésem van, a nap minden szakában 37 és 37, 8 között mozog a testhőmérsékletem.
Egy évvel ezelőtt egy mélyaltatásos műtét miatt alaposan kivizsgáltak, hogy kiderítsék az okát. Semmit nem találtak, makkegészségesnek nyilvánítottak.
 
Lehet-e káros hatása a folyamatos hőemelkedésnek a magzatra?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Kérdező!

Nem lehet káros, ha valóban semmi betegség nincs a magasabb hőmérséklet mögött.Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt. Tovább a Fókuszban a Nő! oldalára

Dr. Nyitray Gábor
Kérdés: 2009. július 16., 20:46; Megválaszolva: 2009. július 16., 20:46
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom