Hello

>Nos, nekem az lenne a panaszom h kb 4hete h lefeküdtünk a barátommal, s nem védekeztünk, de előtte 1héttel múlt el a menszeszem.Nos, most a héten vagy is a hét első felében volt, h a hasam alja begörcsölt egy picit s rövid időre, de viszont kedden elmentünk a bnőimmel bulizni s pöppet többet ittunk a kelleténél, ilyenkor nálam másnap hányinger meg fáj a hasam, sőt van olyan is h harmadnap is fáj a hasam az alkoholtol ha sokat iszok: $de viszont ma is hánytam...Enni nem bírok.Utána néztem h milyen tünetei vannak a terhességnek, de ebből csak kettő van meg: a hányinger/hányás, és a hasi görcs ami a hét elején volt.Érdekellne, h ugye ezek nem amiatt vannak h hányok reggelente vagy 2.napja mert h terhes lennék, hanem mert az alkohol miatt h megviselte a gyomrom?! Tesztet még nem csináltam, meg dokinál se voltam.Jövőhéten készülök elmenni.De érdekellne az ön véleménye is.Ha kérhetném, hogy erre a választ e-mail-ben közölje...Köszönöm

Üdv

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhességi teszt témában

Kedves Hölgyem!

A választ email-ben nem tudjuk küldeni, csak az értesítő érkezik meg ilyen formában. Amit meg tudok tenni, hogy a választ csak Ön láthatja.

Szerintem kezdjünk el számolni. Egy átlagosan 5 napos vérzés után egy héttel már a ciklus 12. napjánál járunk, ami egy 28 napos ciklust figyelembe véve pont a peteérés ideje. Tehát nagyon jó eséllyel lehet teherbe esni. A ciklus során bármikor, de ekkor meg pláne. Szerintem csináljon egy terhességi tesztet, még mielőtt orvoshoz menne. Nem írja egyébként a legfontosabb dolgot, hogy vajon késik-e a mensese.

A terhességnek egyébként nemcsak egy tünete lehetséges, de nem is kell, hogy mind meglegyen, sőt, van akinek egyáltalán nincs tünete. Mielőbbi teszt, és vizsgálat javasolt.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 12., 18:32; Megválaszolva: 2009. július 12., 18:32
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom