Fennáll a baj?

jónapot kedves dr.nő

egy kérdésem lenne az elevit tablettával kapcsolatban.Ön szerint baj lehet a babával ha nem szedem az elevit tablettát? Fenáll a veszély a babára? Mit javasolna nekem?

Válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Lorenssza!

Amiről feltétlenül gondoskodnia kell az a folsav-pótlás, vas-pótlás (szükség szerint- a véreredményből látszik) , magnézium-pótlás pedig szükség szerint. Az Elevit mellett egyébként szóba jön a jód kiegészítő alkalmazása is.

12 hét után, ha szépen nő a baba, és megfelelő vegyes táplálkozása van, akkor másnaponta is elég szedni a terhesvitamint.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 12., 18:13; Megválaszolva: 2009. július 12., 18:13
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom