Terhesség, aggodalom

Tisztelt Doktornő!

Nagyon köszönöm válaszát, megnyugtatott.Pont ezt a görcsös akarást szeretném leküzdeni, szerintem nem estem át a ló másik oldalára.Nyugodt vagyok és nagyon szeretnék babát, odafigyelek a peteérésemre is és nem csak azért vagyunk együtt, hogy bab legyen hanem mert nagyon szeretjük egymást, viszont boldogság önt el amikor próbálkozunk.És mint tudjuk a remény hal meg utoljára!

Még egyszer nagyon köszönöm! Dodyka

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Dodyka!

Akkor szerintem is minden rendben.:)

Örülök, hogy kicsit sikerült megnyugodnia, és sok sikert kívánok, remélem hamarosan egyel többen lesznek...

 

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 10., 16:42; Megválaszolva: 2009. július 10., 16:42
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Terhesség jelei