Várandósság

Szia. Nekem van már egy kisfiam, most három és fél éves. Ő az előző párkapcsolatomból született. A terhesség alatt vele semmi baj nem volt, csak hánytam, de az természetes. A mostani párommal 2 éve vagyunk együtt, most 7 hetes terhes vagyok. Januárba elvesztettünk egy kisbabát 10 hetes volt. Az orvos kissebbnek látja ezt a kis magzatot mint kellene, szerinte később estem teherbe, nem a mestruáciomnak megfelelően, ez lehetséges? Én nagyon ideges. A hasam alja nagyon sokat feszül. Ez azért van mert a baba késziti magának  a helyet, vagy bajt jelent?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Kismama!

Amennyiben most volt az első UH, akkor nem kell aggódnia, hiszen nem biztos, hogy szabályos időben volt a peteérés. Amennyiben a kontroll UH-okon megfelelően növekszik a baba, akkor nem kell izgulnia.

A hasa feszülhet azért is, mert nő a méhe, de ha göcsös a fájdalom, akkor inkább menjen el egy kontrollra, és szedjen Magne B6-ot. Ügyeljen a bő folyadékfogyasztásra, és pihenjen többet. A stressz, és a feszültség is okozhat ilyen panaszokat.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 10., 16:23; Megválaszolva: 2009. július 10., 16:23
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Terhesség jelei