Bevérzés

Jó napot!

Kb. a 6.hétben járok és 4napja vérzésem van. Azóta fekszem az orvos utasítására. Ma reggeli uh-n megállapították, hogy bevérzésem van egy sávban a baba mellett. Napi 3x1 rutascorbnt, utrogestant, magne b6-ot, folsavat szedek. Sajnos még a baba szívdobogását nem lehet látni. A bevérzés károsítja a magzatom? Mik az esélyei a babámnak? Mikor láthatom hogy él e egyáltalán még ez a csöppség? Ha halott lenne már kijöttt volna magától? Elnézést csak nagyon kétségbe vagyok esve és sajnos a korházban nem jut idejük elmagyarázni egy lajikusnak hogy mi a helyzet. válaszát köszönöm!

     

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza vetélés témában

Kedves Hölgyem!

A vérzés, és az Uh-on látott kis vérömleny valóban utalhat sajnos arra, hogy a terhességnek vége szakadt. Biztosan visszarendelték kb. egy hét múlva UH-ra, ott ki fog derülni, hogy pontosan mi is történik. Egy vetélés sajnos nem mindig zajlik le teljesen, van, hogy kisműtéttel kell befejezni. Az is lehet, hogy a terhessége kisebb, mint amekkorának az utolsó menses alapján ítélték meg, és azért nem látszódik a szívműködés. Ilyenkor szigorú ágynyugalom, bő folyadékfogyasztás, és sok-sok türelem szükséges. Minden jót!

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 08., 22:27; Megválaszolva: 2009. július 08., 22:27
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom