Bevérzés

Jó napot!

Kb. a 6.hétben járok és 4napja vérzésem van. Azóta fekszem az orvos utasítására. Ma reggeli uh-n megállapították, hogy bevérzésem van egy sávban a baba mellett. Napi 3x1 rutascorbnt, utrogestant, magne b6-ot, folsavat szedek. Sajnos még a baba szívdobogását nem lehet látni. A bevérzés károsítja a magzatom? Mik az esélyei a babámnak? Mikor láthatom, hogy él e egyáltalán még ez a csöppség? Ha halott lenne már kijöttt volna magától? Elnézést csak nagyon kétségbe vagyok esve és sajnos a korházban nem jut idejük elmagyarázni egy lajikusnak, hogy mi a helyzet. válaszát köszönöm!

     

Dr. Farkas Ágnes válasza vetélés témában

Kedves Hölgyem! A vérzés, és az Uh-on látott kis vérömleny valóban utalhat sajnos arra, hogy a terhességnek vége szakadt. Biztosan visszarendelték kb. egy hét múlva UH-ra, ott ki fog, derülni, hogy pontosan mi is történik. Egy vetélés sajnos nem mindig zajlik le teljesen, van, hogy kisműtéttel kell befejezni. Az is lehet, hogy a terhessége kisebb, mint amekkorának az utolsó menses alapján ítélték meg, és azért nem látszódik a szívműködés. Ilyenkor szigorú ágynyugalom, bő folyadékfogyasztás, és sok-sok türelem szükséges. Minden jót!  Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. július 08.

Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy

Szövettani eredmény
Üdvözlöm! Doktor Nő Vetélés volt 1 hónapja, művi befejezésel. Megérkezett a szövettani eredményem, csak szeretném tudni van e bármilyen probléma, vagy...
Vetélés, spontán vetélés
Tisztelt doktornő! Az alábbi kérdéssel fordulok Ön felé. Azt hiszem a mai nap során spontán vetélésem volt. Előzetesen nem tudtam róla, hogy teherbe estem....
TROMBÓZISHAJLAM EREDMÉNY
Tisztelt Doktornő! 2017-ben egészséges kislányom született! 2018.-ban 18 hetes terhesen elvetéltem perforált vakbél miatt! Egy évet vártunk 5 hét 3 naposan...
Vetélések
Van két gyermekem.ujra férjhez mentem és pikkpakk teherbe esek, de 6.hét körül kétszer is elhalt a terhességem. Ez még beleférhet a normálisba? sokat híztam a...
Elvetélés oka
Kedves Doktor Nő/Doktor Úr. Férjemmel 9 hónapja sikertelenül tervezzük 2. babánkat. Szeptember 20-án volt az utolsó menstruációm (4 napig szokott tartani)....
Habab eredmény - Ez állhat a vetélés...
Tisztelt Doktornő, Már egyszer kérdeztem Öntől és nagyon hamar tökéletesen kielégítő választ kaptam. A komplett trombózis panelem és trombofília eredményt...