Mikogál kúp és baba megfoganása

Tisztelt Doktornő/Úr!

6 hetes kismama vagyok. Mikogál kúpot szedtem (összesen 6 db 150 mg-os kúpot) a baba megfoganása előtti időszakban. Az utolsót másfél nappal a feltételezett fogantatási este előtt.

Az lenne a kérdésem, hogy okozhat-e valamilyen problémát ez a kúp (akár a magzatban, akár bennem) .

előre is köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyógyszerszedés témában

Kedves Hölgyem!

A 4 hetes terhességnél, ha valamilyen káros behatás éri a fejlődő sejteket, akkor a terhesség nem szokott megmaradni. Szerintem nyugodjon meg, biztosan nem lett baj, egyébként terhesség alatt is szoktunk alkalmazni szükség esetén gyógyszereket, gomba ellenes szereket is, ha szükség van rá. Nem kell félnie.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 04., 22:58; Megválaszolva: 2009. július 04., 22:58
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom