Bárányhimlő terhesség előtt

2 hete megkaptam a bárányhimlöt. Gyogyszeres kezelést kaptam Herpesin 400mg napi 5 darab. Ma kiderült hogy terhes vagyok. Mindneki azt mondja el kell  vetetni.24 éves vagyok. Elvetetem de utána meddig nem eshetek teherbe? Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Hölgyem!

Beszéje meg kezelőorvosával a várható kockázatokat, mert valóban okozhat gondot a betegség. Egy műtét után egyébként érdemes 3 hónapot várni a következő terhességgel, és ezt követően lehet ismét próbálkozni a terhességgel.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 04., 14:58; Megválaszolva: 2009. július 04., 14:58
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása