Gond lehet-e?

Jónapot dr.nő

Elöző üzenetében írta hogy a magne b6-ot nem muszály szedni.Csak akkor érdemes szedni ha alhasi fájdalom van vagy enyhe görcsölés.

Én minden nap 2-szer 1-et veszekbe. A babának nem lesz tóle baja? Nálam alhasi fálydalmak nincsennek. Akkor szeretném a magne b 6-ot használni ha pl.alhasi fájdalmaim lennének.Ez igy lehetséges? És az elevitből félszemet veszek be -igy is van hatássa? Irtam önek hogy a gyógyszereket nehezen tudom lenyelni.

Válaszát nagyon várom üdvözlettel: Lorenssza

Vigyázzon magára

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Lorenssza!

Amennyiben nincsenek alhasi görcsök, nem muszáj szedni a Magne B6-ot. Ha mégis szükség van rá, a babának semmi baja sem lesz, terhesség alatt is nyugodtan alkalmazható. Az Elevitből elég a fele is.

Amire odafigyelhet, hogy magasabb folsav tartalmú ételeket fogyaszt (ez van egyébként az Elevitben is) . Ilyen a csirkemály, gabonapehely, főtt lencse, spenót.

Minden jót! Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 04., 14:35; Megválaszolva: 2009. július 04., 14:35
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom