Ovulációs mikroszkóp

Tisztelt Címzett!

2 kérdést szeretnék feltenni. Az egyik; mennyire biztos az ovulációs mikroszkóp által kimutatott eredmény? Babát szeretnénk és a hőmérőzés mellett a mikroszkópot is használom rendszeresen már 2 hónapja, és még nem mutatott páfrányszerű képet, vagyis arra utaló jelet, hogy peteérésem lenne.

A másik; a hőmérőzést ébredéskor, de mindig ugyanazon időbpontban kell elvégezni?

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza peteérés témában

Kedves Hölgyem!

Talán meg kellene próbálnia az LH tesztet, annak biztosabb az eredménye. A hőmérőzést még az ágyban, ébredés után, ugyanott kell csinálni, mert így adja meg az alaphőmérsékletet.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 30., 12:14; Megválaszolva: 2009. június 30., 12:14
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom